PDA

View Full Version : Problema WAC



Fritz.
27-06-2016, 04:07 PM
Stie cnv cum rezolv problema asta la WAC?

<b>You have to register to ba able to see this link</b>

Tiger
27-06-2016, 04:25 PM
Ai inchis CS-ul in timp ce WAC il scana.

Fritz.
27-06-2016, 04:31 PM
Ciudat ca deobicei imi deschidea wac-ul cs-ul,dar acuma am deschis eu cs,dupa wac si mi-a mers.
Multumesc!

Fritz.
11-07-2016, 05:59 PM
Poate sa-mi mai zica cineva si alte motive pentru care nu ar functiona? Ca problema inca persista...

Mr.A
14-09-2016, 12:47 PM
Instaleaza wac corespunzator cum scrie pe site

:locked: