PDA

View Full Version : solutia pentru codati ip dinamic?



TheGod
27-08-2016, 03:20 AM
Salut.

Care e solutia pentru a bana codatii pe IP Dinamic ?

Multumesc anticipat.

WarGods | KGB
27-08-2016, 04:27 AM
Deocamdata nu e solutie...nu poti bana toata clasa de ip ptr un codat!!

RaZz0R
27-08-2016, 09:54 AM
Exista o solutie, noi in comunitate avem hashban. Dar nu stiu sigur cum functioneaza el si nu vreau sa spun prostii. Dar ca sa banezi un codat trebuie sa gasesti ceva ce poate fi verificat atunci cand el se conecteaza la cs si e unic si nu poate fi schimbat, si daca tu blochezi acel ceva atunci nu mai poate intra. (aici excludem ip si steam id, ca astea se schimba)