PDA

View Full Version : Bug



AmigoQuantikGames
05-08-2017, 02:59 PM
Am gasit un bug, cel putin pe mapa 3sixty
Mai erau inca 13 sec de respawn ,dar nu da respawn, si pe unele mape daca mai sunt ultimele 2-3 sec de respawn tot nu iti da respawn

WarGods | Wolf
05-08-2017, 03:00 PM
Doar la chestia cu respawn e buguita.La ceea ce ai zis tu cu 2-3 secunde , e timing-ul inainte.

-WickedSick-
05-08-2017, 03:10 PM
Poate se va repara , din cāte știu este un thread pentru bug-uri , le poți posta acolo dacă mai īntālnești .

~AngeL~
05-08-2017, 06:11 PM
Nu stiu de ce a mai fost introdusa mapa, daca eu o scosesem. Stiam de bug-ul cu respawnul pe ea. Nu merge deloc respawn, oricat ar fii timpul.
O scot, din nou
:locked: