PDA

View Full Version : Admin ElecTr0



mitu45
23-08-2013, 02:59 PM
Nustiu de ce numi merge adminu scriu setinfo_logan (parola) nik
cristy dami mesaj privat cu id si pass care miai dat helper te rog mult

-=MATRIX=-
23-08-2013, 03:28 PM
In primul rand, trebuie sa scrii setinfo _logan parola (in cazul in care ai omis acel blanc).
In al doilea rand, nu trebuia sa deschizi un topic nou ptr asta..puteai sa-i dai un mesaj privat lui cristi.

P.S.: scuzati eventualele greseli, scriu de pe tel

mitu45
23-08-2013, 04:42 PM
poi iam trimis lui cristy dar na ma rog astept rasp lui nu mai scriu nik

NeKuLeTzZz
23-08-2013, 07:27 PM
Da esti bot electro :))) prima dat ai crezut k era vorba de parola de la mess .

MafiOTu
24-08-2013, 11:54 AM
incearca asa mai capsec { setinfo _pw si parola care ai}:))