PDA

View Full Version : [REZOLVAT] Cum fac autoexec?



L.O.S. | TenebroHD
10-03-2014, 11:06 AM
Salut. Stie careva cum fac un config autoexec -sa nu mai stau sa scriu in consola "exec x.cfg"?

Multumesc.

DarkRed
13-03-2014, 07:45 PM
La sfarsitul Cfg'ului scrii exec x.cfg . ;) Bafta !

bbb
25-03-2014, 01:33 PM
In cstrike gasesti autoexec.cfg il deschizi cu notepad sau cu ce doresti si la sfarsit pui linia exec x.cfg si cfg-ul tau il lasi in cstrike