Schalke 0–0 Bayern

SCHALKE:
Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Jones, Neustadter - Farfan, Boateng, Draxler - Szalai
Rezerve: Fahrmann, Santana, Meyer, Goretzka, Clemens, Hoger, Ayhan

BAYERN:
Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Robben, Schweinsteiger, Kross, Ribery - Mandzukic
Rezerve: Starke, Van Buyten, Shaqiri, Piazarro, Kirchhoff, Muller, Contento

Min 84. GOL BAYERN! Pizzaro inscrie si el dupa o faza la care Muller a fost blocat mai intai de Hildebrand insa a reusit sa paseze spre Pizarro iar acesta a inscris fara probleme

Min 75. GOL BAYERN! Ribery da lovitura decisiva in derby-ul etapei din Germania din pasa aceluiasi Alaba

Min 22. GOL BAYERN! Inca o lovitura primita de adversara Stelei din Liga! Mandzukic marcheaza si el, tot cu capul, dupa centrarea perfecta a lui Alaba

Min 21. GOL BAYERN! Schweinsteiger deschide scorul cu o lovitura de cap dupa cornerul batut de Robben

Schalke va juca primul meci in Bundesliga dupa victoria cu 3-0 in fata Stelei. Jens Keller este multumit de echipa pe care o antreneaza si care traverseaza o perioada extrem de buna.
Bayern vine si ea dupa o victorie in Liga, 3-0 cu TSKA Moscova.

Chiar daca Bastian Schweinsteiger este accidentat si nu a putut juca, Bayernul a distrus-o pe TSKA intr-un par urias al lui Pep Guardiola de a cuceri Europa.

Jucatorul care trebuie urmarit din echipa lui Schalke este Kevin Prince Boateng, care a reusit sa inscrie doua goluri, plus cel cu Steaua. Nu numai golurile il fac pe Boateng un jucator letal. Jocul sau aeriand, deposedarile si pasele il recomanda drept cel mai in forma jucator din echipa si motorul echipei lui Keller.

Guardiola mizeaza insa pe croatul Mandzukic, care a reusit sa inscrie 4 goluri in ultimele 5 meciuri pe care le-a jucat.

In clasament, Bayern sta mai bine decat Schalke. Gazdele meciului de sambata ocupa doar locul 9 dupa 5 etape, cu numai 7 puncte. Bayern vine neinvinsa cu 4 victorii si un egal.