background image

                  
                  
                              
    

Avem 205 servere inscrise
Avem 6340 utilizatori inscrisi
Cel mai nou codat: an0ther
Au fost prinsi 341 jucatori
codati de
801 ori

DOWNLOAD APLICATIE:

   Descarcati Installerul automat:   Descarcati WAC32 (pentru x86):   Descarcati WAC64 (pentru x64):

IMPORTANT:
   Daca instalarea prin WAC Install esueaza sau se blocheaza va rugam sa descarcati WAC32 pentru platforma de 32 de biti sau WAC64 daca aveti platforma pe 64 de biti!

Informatii Instalare:
   Pentru ca aplicatia sa funtioneze aveti nevoie de urmatoarele componente:
            Microsoft .Net FrameWork 4
            Windows Imaging Component (WIC)

Informatii Kituri Instalare:
   WAC Install instaleaza automat atat WAC-ul in functie de platforma cat si aplicatiile conexe (.NET 4.0, WIC) necesare la rularea aplicatiei.
   WAC 32 este installerul pentru platformele de windows x86
   WAC 64 este installerul pentru platformele de windows x64

Tutorial Instalare WAC: Click aici

IMPORTANT:
WAC Install-Este installerul automat al aplicatiei WarGods Anti Cheat la nivel de client side. Va descarca automat unde este nevoie .Net Framework 4 si WIC. De asemenea va descarca automat anticheatul specific fiecarei platforme, in functie de platforma clientului(x64/x86)
Algoritmii de detectare pentru cele 2 platforme sunt aceiasi, numai optimizarile difera in functie de arhitectura.
WAC Install va descarca, instala si curata resursele folosite dupa primul reboot. Deci la primul reboot vor fi sterse logoul, executabilul si arhivele.
Cerinte rulare WarGods Anti Cheat: .Net Framework 4.0 si bineinteles Windows...
Cerinte rulare WAC Install: .Net Framework 2.0 minim(vine preinstalat de la XP Sp3 in sus)

Buguri posibile:
Daca redenumiti WAC Install s-ar putea sa nu mai fie sterse installerul si logoul. Le stergeti manual
Pe unele versiuni de XP(in special una foarte populara pe torrente) .net 2 este preinstalat gresit. In concluzie utilizatorul nu va putea rula niciun program ce foloseste aceasta platforma runtime(inclusiv WAC Install) Solutie si descriere: Click
Sau mai pe scurt: Dezinstalati .net Extended si Client Profile din Control Panel,Add/Remove Programs restartati obligatoriu dupa dezinstalare si instalati o varianta buna. Eventual o gasiti pe siteul Microsoft!

Download WAC Install: Click

Download wac32.exe(pentru cei cu eroarea cu runtimeul): Click

Download wac64.exe(pentru cei cu eroarea cu runtimeul): Click


Download .Net FrameWork 4 Offline Installer: Click


Plugin AMXX
Acest plugin amxx(wac_resources.amxx) ajuta la comunicarea serverului cu WarGods Anti Cheat!
Pentru o buna functionare a WAC recomandam promt folosirea acestui plugin. Este optimizat si testat, nu vor fi probleme.
Prin intermediul acestul plugin veti putea afla direct din joc daca un jucator are WAC activ sau nu prin comanda amx_wac nume/parte_din_nume/#userid sau tastand in chat comanda /wac nume/parte_din_nume/#userid
La aceste comenzi au acces toti jucatorii.
Prin acest plugin vor putea fi obligati adminii/sloturile sa foloseasca wac pe server. Pluginul va verifica daca un slot+ are wac activ. In caz contrat ii va da kick urmat de motiv. Aceasta optiune trebuie activata printr-un cvar!
Recomand activarea acestui cvar, deoarece in fond pentru asta a fost creat AntiCheatul, pentru o mai multa incredere in Admini si sloturi cel putin.
Atentie!!! Acest plugin are si alte roluri ce tin de functionalitatea WAC. Deci folositi-l!
Atentie!!! Numele jucatorilor nu trebuie sa includa caracterul ">"! deoarece nu va functiona la parametrii normali din cauza ca protocolul nu recunoaste acest caracter in requesturi


Cerinte:
AMX Mod X 1.76+
Modulul Sockets instalat si activat! Il activati din cstrike/addons/amxmodx/configs/modules.ini. Stergeti ; din fata lui!

Instalare:

Pentru instalare copiati wac_resources.amxx in folderul cstrike/addons/amxmodx/plugins, dupa care deschideti fisierul cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini cu un editor de text. In acesta treceti pe o linie textul wac_resources.amxx ! Salvati si iesiti. Pluginul va deveni activ cu schimbarea hartii/restartul serverului.
Pentru a customiza acest plugin dupa preferinta fiecaruia, cat si pentru sugestii sau daca doriti si alte functii in acest plugin, contactati-ne!
Sursa nu o fac publica din motive de drepturi de autor. Sigur se va gasi cineva sa o copieze/redistribuie fara acordul meu si vor iesi probleme. Atat pluginul, evidentele cat si programul sunt sub Copyright si nu glumesc. WAC este liber pentru oricine cat timp sunt respectate anumite reguli de bun simt spun eu. Daca aveti suspiciuni il dezasamblati si veti vedea apelurile de functii, stiva, cat si variabilele.

Cvars:
wac_autokick 1/0
Implicit 0: 1-Adminii si sloturile vor primi kick daca nu folosesc WAC. 0-Toti jucatorii indiferent de acces pot juca fara WAC!
wac_autokicktime float
Daca wac_autokick este setat 1, dupa cate secunde de la conectare+ cel mult 3min jucatorul va primi kick. Implicit 60.0(1 minut)
De ce spun "+cel mult 3 minute". Ca o masura de optimizare a pluginului, pentru a nu exista probleme cu requesturile la schimbarea hartii, atunci cand toti jucatorii se conecteaza deodata, pentru a nu forta resursele hostului(indiferent de acesta) requestul pentru intrebarea daca un jucator are sau nu WAC activ este trimis de catre plugin evidentei cu un delay calculat dupa formula: numarul_jucatorului*5.0. Adica in cazul schimbarii hartii acest request va vi trimis in functie de jucator la un interval de 5 secunde fata de precedentul request. Acel 3 minute vine din faptul ca un server poate avea maxim 32 jucatori. Deci in cel mai rau caz delayul va fi de 5*32 secunde=160 secunde= 2.6 minute, prin aproximatie 3. Daca un jucator sa spunem este al 12lea pe server, requestul va fi trimis la 5*12=60 secunde dupa conectarea acestuia. Acesta este motivul pentru care si in evidenta on-line un jucator va aparea ca joaca pe un anumit server la un delay de maxim 3 minute.
Concluzie: wac_autokick seteaza timpul dupa care un jucator va primi kick de la trimiterea requestului. Adica maxim 3min + cat e setat in cvar.

Important: Acest delay poate fi scos din plugin la cerere in functie de serverul pe care va rula. Masura delayului este pusa pentru serverele slabe! Personal pe serverele WarGods am scos acest delay. Daca vedeti in asta un impediment se poate scoate fara nici cea mai mica problema daca aveti host bun. In alta ordine de idei...Sa fim seriosi, 3 minute inseamna o runda, poate 2. Nu cred ca e asa mare problema.
Multi o sa spuneti: Pai bun, dar daca un jucator se conecteaza in alta runda decat prima, la ce sa astepte atat requestul? Raspunsul e simplu: 1: E o munca inutila in a depista daca se conecteaza in prima runda sau nu.
2: Si daca odata cu acel jucator se mai conecteaza sa spunem inca 5,sau 10 sau 2? 3: De ce ai vrea sa fortezi serverul, sa creasca lagul deodata cand pentru 3 minute in plus poate rula normal?

Posibile probleme:
Este clar, niciun program/plugin/anticheat din lumea asta nu este perfect pe toate configuratiile. Este o utopie asta. Cat de bine ar fi construit nu va functiona perfect pe orice configuratie. Drept urmare mai bine sa anticipezi problemele posibile:
Unele firme de hosting blocheaza modulul sockets. In acest caz ori cereti deblocarea si explicati de ce, ori nu folositi pluginul.
Unele servere de hosting...aici server= computerul fizic pe care este tinut serverul au blocate anumite porturi. Printre care si portul 80 cel de HTTP. In concluzie chiar daca e activat modulul sockets, acesta nu va functiona si serverul se va bloca la primul request. De retinut ca in acest caz nu va merge niciun plugin ce foloseste acest modul(xredirect,globalchat,etc)

Download: Download wac_resources.amxx: Click

Pentru customizari/schimbare mesaje/adaugare functii contactati-nePowered by www.WarGods.ro
Users Table
WAC Copyright ©Stan Denis