Logo WarGods CheatDefender
WarGods Cheat Defender Update: Versiunea 2.202 # 09.06.2014

[*] Puteti vedea changelog-ul aplicatiei dand click aici !
[*] Pentru uploadarea rapoartelor offline dati click aici !
[*] Daca la rulare sau cand dati click pe butonul SCAN aplicatia da crash fara nicio eroare, porniti aplicatia folosind: Run As Administrator!!!
[*] Info: Modulul marcat ca "Unknown" nu inseamna ca este cod, ci inseamna ca nu se cunoaste niciun detaliu asupra fisierului respectiv! Momentan wCD NU poate valida toate fisierele existente pe aceasta lume.

ATENTIE (03.10.2017): Nu mai dati acces la pc-ul vostru tuturor necunoscutiilor (ex: de pe warnight). Nu au ce sa caute la voi in pc, nu au cunostiinte de cum functioneaza un coduri, este doar un pretext sa va faca rau. Nu va vom da unban in caz de probleme legate de wCD, fara plata taxei de unban!NEWS: Datorita unor update-uri Windows/Steam/Kit CS suntem obligati sa scoatem detectia "Possible Wallhack".

ATENTIE (09.12.2016): Oameni buni, aceasta aplicatia este compatibila doar cu sistemul de operare Windows, nu mai fortati utilizatorii sa ruleze aplicatia sub Linux pentru ca nu o sa functioneze scanarea chiar daca aplicatia poate rula (grafic).

ATENTIE (24.12.2016): Va rog sa completati acest chestionar: WarGods Cheat Defender - Chestionar. El are rolul de a ma ajuta sa inteleg ce asteptati aveti de la acest proiect.

ATENTIE (26.02.2017): NU scanati cu wCD cat timp aveti SXE-Injected AntiCheat pornit, deoarece SXE-Injected modifica memoria CS-ului, cu scopul de a detecta coduri, si veti fi detectati de catre wCD ca avand Wallhack!!! VA RECOMAND SA NU FOLOSITI SXE-INJECTED PE STEAM, RISCATI SA FITI BANATI DE CATRE VALVE ANTICHEAT!

ATENTIE (15.08.2017) [UPDATE]: Un nou build este pe cale sa apara. Interfata web este finalizata in proportie de 80%, iar aplicatia in proportie de 70%.

ATENTIE (15.08.2017): Detectia "Sprite Hack (No Flash)", aflata la ultimii pasi de scanare wCD, a fost scoasa definitiv in urma unor sesizari. Cei care au avut astfel de probleme ii rog sa ma contacteze pentru rezolvarea problemei.

ATENTIE (03.10.2017): Orice tentativa de a frauda testul wCD se pedepseste cu ban permanent!.

ATENTIE (08.10.2017): Nu cumparati un cont de Steam fara a-l verifica daca este banat de serviciul nostru! Nu va vom da unban in caz de probleme legate de wCD, fara plata taxei de unban!

ATENTIE (08.10.2017): Pentru probleme wCD si validarea sau macarea unui fisier ca fiind cod va rog sa faceti un topic aici: Discutii-si-Probleme wCD dupa modelul Model whitelist (validare) / blacklist fisiere

ATENTIE (08.10.2017): Pentru informatii ban va rugam sa faceti un topic aici: Informatii ban wCD dupa modelul Model cerere informatie ban wCD

About
Despre wCD

Este o aplicatie care detecteaza jucatorii de Counter-Strike 1.6 si Half Life daca folosesc, sau nu, cod. Aceasta aplicatie se adreseaza in special adminilor care pe langa metodele clasice de verificare a unui jucator, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a obtine un raport detaliat cu situatia presupusului codat.

Mod de utilizare

1. 
Foarte important la utilizarea aplicatiei este ca jucatorul ce urmeaza a fi supus verificarii sa nu iasa din Counter-Strike! Va trebui sa iasa din joc utilizand Alt+Tab!
2.
Adminul va trimite aplicatia (direct sau cu link de download) pe messenger catre suspect.
3.
Presupusul codat are obligatia de a primii aplicatia si de a porni scanarea dand click pe butonul Scan, raportul fiind urmat sa fie publicat online pe acest site.
Se poate ca aplicatia sa dea false-positive?

Raspuns:
DA. Cautand in memorie dupa diverse semnaturi ale codurilor este posibil ca sa existe detectii false (false-positive) datorita bindurilor/nick-ului, etc.
Care este rata de detectie a codurilor?

Raspuns:
Acesta rata de detectie este influentata de mai multi factori.
Aplicatia WarGods Cheat DefenderO scurta detaliere a raportului prin mouse-over deasupra nick-uluiRaport scanare