Logo WarGods CheatDefender
WarGods Cheat Defender Update: Versiunea 2.3.0.4 # 12.02.2018

[*] Puteti vedea changelog-ul aplicatiei dand click aici !
[*] Info: Fisierele marcate ca "Unknown" nu inseamna ca fisierul respectiv este cod, ci inseamna ca nu se cunoaste niciun detaliu asupra fisierului respectiv! Momentan wCD NU poate valida toate fisierele existente pe aceasta lume.

ATENTIE (23.01.2018): Datorita faptului ca o detectie din cele care dadeau 'Generic Cheat Detection' afecta foarte multa lume (datorita faptului ca aveau malware sau aveau alte aplicatii care injectau in memoria jocului), aceasta a fost scoasa. Restul detectiilor generice au ramas deoarece ele nu produc alarme false. Toate rapoartele cu alarma falsa au fost "curatate". Ne cerem scuze pentru probleme aduse!ATENTIE (21.01.2018): S-a actualizat wCD, s-au adus diverse imbunatatiri ale detectiei de cheat-uri cat si a securitatii. De asemenea s-a obfuscat (protejat) intensiv executabilul pentru a ingreuna reverse-ul asupra ei, asadar unele engine-uri de antimalware, prin detectia lor euristica/generica, pot detecta aplicatia ca fiind malware - lucru ce este fals! S-a recurs la protejarea executabilului pentru ca rauvoitorii (in special developerii de cheat-uri) sa nu poata face analiza, atat de usor, asupra wCD si pentru a-i descoperii eventualele slabiciuni de detectie si de a se folosi de ele pentru ca wCD sa nu mai detecteze cheat-urile.ATENTIE (03.01.2018) [UPDATE] [wCD 3.0]: Un nou build este pe cale sa apara. Interfata web este finalizata in proportie de 80%, iar aplicatia in proportie de 90%.

ATENTIE (09.12.2016): Oameni buni, aceasta aplicatia este compatibila doar cu sistemul de operare Windows, nu mai fortati utilizatorii sa ruleze aplicatia sub Linux pentru ca nu o sa functioneze scanarea chiar daca aplicatia poate rula (grafic).

ATENTIE (24.12.2016): Va rog sa completati acest chestionar: WarGods Cheat Defender - Chestionar. El are rolul de a ma ajuta sa inteleg ce asteptati aveti de la acest proiect.

ATENTIE (26.02.2017): NU scanati cu wCD cat timp aveti SXE-Injected AntiCheat pornit, deoarece SXE-Injected modifica memoria CS-ului, cu scopul de a detecta coduri, si veti fi detectati de catre wCD ca avand Wallhack!!! VA RECOMAND SA NU FOLOSITI SXE-INJECTED PE STEAM, RISCATI SA FITI BANATI DE CATRE VALVE ANTICHEAT!

ATENTIE (15.08.2017): Detectia "Sprite Hack (No Flash)", aflata la ultimii pasi de scanare wCD, a fost scoasa definitiv in urma unor sesizari. Cei care au avut astfel de probleme ii rog sa ma contacteze pentru rezolvarea problemei.

ATENTIE (03.10.2017): Orice tentativa de a frauda testul wCD se pedepseste cu ban permanent!.

ATENTIE (08.10.2017): Nu cumparati un cont de Steam fara a-l verifica daca este banat de serviciul nostru! Nu va vom da unban in caz de probleme legate de wCD, fara plata taxei de unban!

ATENTIE (08.10.2017): Pentru probleme wCD si validarea sau macarea unui fisier ca fiind cod va rog sa faceti un topic aici: Discutii-si-Probleme wCD dupa modelul Model whitelist (validare) / blacklist fisiere

ATENTIE (08.10.2017): Pentru informatii ban va rugam sa faceti un topic aici: Informatii ban wCD dupa modelul Model cerere informatie ban wCD

About
Despre wCD

Este o aplicatie care detecteaza jucatorii de Counter-Strike 1.6 si Half Life daca folosesc, sau nu, cod. Aceasta aplicatie se adreseaza in special adminilor care pe langa metodele clasice de verificare a unui jucator, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a obtine un raport detaliat cu situatia presupusului codat.

Mod de utilizare

1. 
Foarte important la utilizarea aplicatiei este ca jucatorul ce urmeaza a fi supus verificarii sa nu iasa din Counter-Strike! Va trebui sa iasa din joc utilizand Alt+Tab!
2.
Adminul va trimite aplicatia (direct sau cu link de download) pe messenger catre suspect.
3.
Presupusul codat are obligatia de a primii aplicatia si de a porni scanarea dand click pe butonul Scan, raportul fiind urmat sa fie publicat online pe acest site.
Se poate ca aplicatia sa dea false-positive?

Raspuns:
DA. Cautand in memorie dupa diverse semnaturi ale codurilor este posibil ca sa existe detectii false (false-positive) datorita bindurilor/nick-ului, etc.
Care este rata de detectie a codurilor?

Raspuns:
Acesta rata de detectie este influentata de mai multi factori.
Aplicatia WarGods Cheat DefenderO scurta detaliere a raportului prin mouse-over deasupra nick-uluiRaport scanare