Logo WarGods CheatDefender
WarGods Cheat Defender Update: Versiunea 2.202 # 09.06.2014

[*] Puteti vedea changelog-ul aplicatiei dand click aici !
[*] Pentru uploadarea rapoartelor offline dati click aici !
[*] Daca la rulare sau cand dati click pe butonul SCAN aplicatia da crash fara nicio eroare, porniti aplicatia folosind: Run As Administrator!!!
[*] Info: Modulul marcat ca "Unknown" nu inseamna ca este cod, ci inseamna ca nu se cunoaste niciun detaliu asupra fisierului respectiv! Momentan wCD NU poate valida toate fisierele existente pe aceasta lume.

ATENTIE (15.01.2018): Pe data de 15.01.2018 - 17.01.2018 se realizeaza o mentenanta asupra wCD, aproape toata ziua wCD nu va fi functional. Imi cer scuze pentru inconvenient, incerc sa rezolv problema cat mai repede.



ATENTIE (17.01.2018 - 02:00 AM): Versiunea de patch este aproape finalizata, s-au adaugat mai multe chestiuni si s-au rezolvat unele probleme, mai trebuiesc cateva modificari minore (+ teste), apoi am sa ii dau drumul. Imi cer scuze inca o data pentru ca a durat atat.



ATENTIE (03.10.2017): Nu mai dati acces la pc-ul vostru tuturor necunoscutiilor (ex: de pe warnight). Nu au ce sa caute la voi in pc, nu au cunostiinte de cum functioneaza aceste coduri, este doar un pretext sa va faca rau. Nu va vom da unban in caz de probleme legate de wCD, fara plata taxei de unban!



ATENTIE (03.01.2018) [UPDATE]: Un nou build este pe cale sa apara. Interfata web este finalizata in proportie de 80%, iar aplicatia in proportie de 90%.

NEWS: Datorita unor update-uri Windows/Steam/Kit CS suntem obligati sa scoatem detectia "Possible Wallhack".

ATENTIE (09.12.2016): Oameni buni, aceasta aplicatia este compatibila doar cu sistemul de operare Windows, nu mai fortati utilizatorii sa ruleze aplicatia sub Linux pentru ca nu o sa functioneze scanarea chiar daca aplicatia poate rula (grafic).

ATENTIE (24.12.2016): Va rog sa completati acest chestionar: WarGods Cheat Defender - Chestionar. El are rolul de a ma ajuta sa inteleg ce asteptati aveti de la acest proiect.

ATENTIE (26.02.2017): NU scanati cu wCD cat timp aveti SXE-Injected AntiCheat pornit, deoarece SXE-Injected modifica memoria CS-ului, cu scopul de a detecta coduri, si veti fi detectati de catre wCD ca avand Wallhack!!! VA RECOMAND SA NU FOLOSITI SXE-INJECTED PE STEAM, RISCATI SA FITI BANATI DE CATRE VALVE ANTICHEAT!

ATENTIE (15.08.2017): Detectia "Sprite Hack (No Flash)", aflata la ultimii pasi de scanare wCD, a fost scoasa definitiv in urma unor sesizari. Cei care au avut astfel de probleme ii rog sa ma contacteze pentru rezolvarea problemei.

ATENTIE (03.10.2017): Orice tentativa de a frauda testul wCD se pedepseste cu ban permanent!.

ATENTIE (08.10.2017): Nu cumparati un cont de Steam fara a-l verifica daca este banat de serviciul nostru! Nu va vom da unban in caz de probleme legate de wCD, fara plata taxei de unban!

ATENTIE (08.10.2017): Pentru probleme wCD si validarea sau macarea unui fisier ca fiind cod va rog sa faceti un topic aici: Discutii-si-Probleme wCD dupa modelul Model whitelist (validare) / blacklist fisiere

ATENTIE (08.10.2017): Pentru informatii ban va rugam sa faceti un topic aici: Informatii ban wCD dupa modelul Model cerere informatie ban wCD

Last Reports [Show all reports]
S/N Nick IP Report Time Stamp Detection before