PDA

View Full Version : Cristina Neagu se recuperează la baza FCSB!



k1dda
04-03-2019, 10:19 PM
Cristina Neagu (30 de ani) a început deja recuperarea după operația suferită la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept, care a avut loc la clinica doctorului belgian Marc Martens, la data de 9 ianuarie 2019. Cea mai bună handbalistă a momentului din România, dar și una dintre cele mai bune din lume, a ales ca procesul de recuperare să-l urmeze în țară la baza FCSB!

Neagu a fost încântată că poate lucra cu Ovidiu Kurti, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai renumiţi kinetoterapeuţi din ţară, dar și pentru că la baza roș-albaștrilor există o sală ultramodernă.

”De când m-am întors în România, vin la recuperare cam de șase ori pe săptămână, deși în mod normal e suficient de patru-cinci ori. Recuperarea îmi mănâncă, oricum, cam jumătate din zi. Mă trezesc dimineața, vin la recuperare și ajung înapoi acasă pe la ora 16:00, mănânc ceva, apoi mă uit la filme, citesc.

Când totul va fi mai bine, voi putea să merg la antrenamente câteva ore, să mă mișc normal și să fac alte lucruri. Abia aștept să conduc, îmi e dor să conduc!”, a spus Neagu, într-un interviu pentru pagina Red Bull.
<b>You have to register to ba able to see this link</b> (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)