KGB Hosting Freak WebHosting
View RSS Feed

Athoss

 1. Se poate virusa LINUX-ul?

  Iata o intrebare foarte buna pentru cei ce vor sa inceapa sa foloseasca Linux sau chiar si celor ce folosesc deja dar nu s-au interesat de acest lucru sau credeam ca acest sistem de operare nu se viruseaza. Ei bine Linux nu este la fel ca Windows…Cea mai mare deosebire intre Linux si Windows? Este aceea ca Linux nu poate deschide nativ executabile (.exe) asa cum o poate face Windows-ul lui Gates

  Insa in linux se pot instala anumite softuri ce pot pacali sistemul de operare si ...
  Categories
  Uncategorized
 2. Instalare Google Chrome pe KALI LINUX sau alte distributii cu drepturi de root

  Dupa cum arata si titlul acestui articol astazi o sa vedem cum se instaleaza Google Chrome pe Kali linux sau o alta distributie linux cu drepturi de root (admin).

  Cred ca majoritatea dintre voi ati vrut sa instalati acest borwser dar v-ati lovit de o eroare ce nu va lasa sa rulati Google Chrome. Ei bine, astazi o sa rezolvam impreuna aceasta problema.

  Mai intai descarcati Google Chrome (stiti de unde asa ca nu va mai las eu link-ul de download) si el se va adauga automat ...
  Categories
  Internet , Stiinta , Diverse , Utile
 3. O noua retea de socializare!

  Aveti probleme cu temele..nu? Aceasta retea de socializare poate inlocui cu succes meditatiile la materiile la care nu va descurcati.
  Este o retea de socializare creeata de niste Polonezi de la compania "Brainly" reteaua de socializare vrea sa faca invatatul mult mai usor, deci sa va placa la fel ca statul pe Facebook Parintii astfel nu vor mai avea nimic de zis si sa va tot bata la cap cu citate de genul "Pune mana si invata !"
  Startup-ul polonezilor ...
  Categories
  Internet , Evenimente IT , Diverse , Utile
 4. Windows 9

  Compania ar dori sa prezinte planurile legate de noul sistem de operare la conferinta Build destinata developerilor, programata in aprilie.

  Cei de la Microsoft sunt ocupati in aceasta perioada cu update-ul numarul 1 la Windows Blue sau mai pe intelesul tuturor Windows 8.1. Exista zvonuri potrivit carora informatiile despre acest OS vor fi publicate in luna aprilie a acestui an la conferinta Build, si se pare ca lansarea noului Windows va fi in aprilie 2015.
  S-ar parea ca Microsoft ...

  Updated 14-01-2014 at 08:43 PM by Athoss

  Categories
  Software , Internet , Evenimente IT , Diverse , Utile
 5. Trimiterea de email-uri daca nu sti adresa de mail a prietenilor

  Google crede ca aceasta masura va ajuta oamenii sa comunice mult mai bine.
  Compania a vrut sa faca o schimbare radicala pentru a permite utilizatorilor sa trimita email-uri amicilor,prietenilor,membrilor familiei chiar daca nu le cunosc adresa. Inca din aceasta saptamana Gmail iti va sugera unele contacte de Google+ la care sa trimti respectivul mail chiar daca nu ai adresele respectivelor persoane, insa acesta trebuie sa fie in ...

  Updated 14-01-2014 at 09:03 PM by Athoss

  Categories
  Internet , Evenimente IT , Diverse , Utile
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage