Freak WebHosting
View RSS Feed

~TraNda~

 1. Google îți spune când îți sunt sparte parolele


  Dacă folosiți Chrome, probabil ați sesizat opțiunea de a lăsa browser-ul să păstreze într-un locșor sigur parolele pe care le introduceți pe diverse site-uri. Acele parole sunt gestionate de o componentă a contului dumneavoastră de Google, iar de acum înainte veți fi informat când una dintre ele este spartă.

  Componenta ...
  Categories
  Internet
 2. Ebony Spire 2: Godless a fost anunțat


  Studioul românesc de jocuri Bearded Giant Games a dezvăluit zilele trecute, la evenimentul Clujtronic, un nou titlu. Ebony Spire 2: Godless este o continuare a dungeon crawler-ului de acum doi ani de zile, Heresy, ce ia o formă oarecum diferită.

  În loc să fie un RPG pe ture, la care cotrobăi printr-un turn plin de creaturi ce aruncă în tine cu lucruri, vei explora acum lumea ...
  Categories
  Gaming
 3. Red Dead Redemption 2 vine pe PC


  Sper că v-ați pregătit pentru jafuri în Vestul Sălbatic, pentru că Red Dead Redemption 2 va sosi în sfârșit pe PC. Lansarea jocului a fost confirmată astăzi de către Rockstar, jocul urmând să își facă apariția în ziua de 5 noiembrie.

  Varianta de PC a jocului va veni cu o serie de îmbunătățiri încă nedetaliate ...
  Categories
  Gaming
 4. PUBG Lite disponibil si in Europa


  Versiunea free-to-play a celebrului battle royale, PUBG Lite, vine si in Europa in aceasta luna.

  Creat in special pentru cei care nu dispun de un PC foarte puternic, versiunea free-to-play vine cu niste cerinte de sistem recomandate comparabile cu cerintele de sistem minime ale jocului full. Versiunea PUBG Lite a debutat in Tailanda la inceputul acestui an cu planuri de a se extinde spre alte teritorii mai ...

Partners
Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage