KGB Hosting
Freak WebHosting
View RSS Feed

-WickedSick-

 1. God of War Review: Kratos în mitologia nordică.  Deşi aprilie se dovedeşte a fi una dintre cele mai sărăcăcioase perioade ale anului 2018 în ceea ce priveşte apariţiile de titluri importante, putem spune, fără niciun dubiu, că luna de faţă este salvată de lansarea noului joc din seria God of War. Acesta, din fericire, se ridică la nivelul aşteptărilor, existând însă şi câteva aspecte mai puţin plăcute ale creaţiei celor de la Santa Monica Studio.

  Sursa: http://jocuri.go4it.ro/god-of-war-ps4-review
  ...
  Categories
  Gaming
 2. GO Dust2 va fi actualizată.  Legendara hartă de CS: GO Dust2 va fi actualizată.
  Dacă sunteți printre jucătorii profesioniști de Counter-Strike, probabil ați remarcat că începând cu luna februarie, populara hartă Dust2 nu a mai fost disponibilă în meciurile competitive.

  … iar dacă v-ați întrebat care este motivul, există o explicație: în acest răstimp Valve s-a îndeletnicit
  ...
  Categories
  Gaming
 3. Civilization 6.  Civilization 6 a reușit să aducă un număr destul de mare de noutăți pentru serie, dar nu fără câteva probleme care încă mai continuă să fie reparate.
  Firaxis anunță că jocul va primi în această toamnă un update însemnat și a oferit câteva detalii despre câteva din componentele care vor fi afectate. Sistemul de religie al lui Civilization 6 va fi modificat
  ...
  Categories
  Gaming
 4. 3DMark Time Spy Extreme.  Dacă aveți în acest moment un PC de care sunteți convinși că funcționează de minune în orice, de săptămâna viitoare veți avea un nou etalon pentru a măsura performanța.

  Futuremark anunță că Time Spy va primi o variantă Extreme, un test care va rula ca standard la rezoluția 4K și se va folosi din plin de DirectX 12. Testul a fost realizat
  ...
  Categories
  Gaming
 5. GTA Online primește un Batmobile.


  GTA Online continuă să acumuleze conținut nou pentru cei care cumva încă au timp să strângă bani pentru toate lucrurile pe care Rockstar le îngrămădește în joc.
  Luna aceasta veți primi Transform Races, un nou tip de curse la care veți controla în succesiune un număr mare de vehicule ce nu se limitează doar la autoturisme. Veți pilota avioane, elicoptere, bărci,
  ...
  Categories
  Gaming
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Partners
Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage