Freak WebHosting
View RSS Feed

Gaming

Stiri si Noutati despre Jocuri

 1. Street Fighter 5 Arcade Edition.


  Street Fighter 5 a fost lansat īn februarie 2016, și a fost chiar bun, dar incomplet. La īnceput jocului i-au lipsit unele caracteristici esențiale unui fighting game modern, cum ar fi arcade mode, story mode, best-of-three versus mode.

  Reacția comunității a fost una destul de puternică īncāt a reușit să convingă pe Capcom să-și ia angajamentul de a completa jocul īn următoarele
  ...
  Categories
  Gaming
 2. Middle-Earth: Shadow Of War.  Nu este niciun secret că mărimea fișierelor pe PC este īn creștere. O dovedește și Middle-earth: Shadow of War, care este acum disponibil pe Steam. Va fi nevoie să faceți puțină curățenie pe disc īnainte de a-l cumpăra, deoarece download-ul inițial necesită 97 GB de spațiu liber.

  Conform unui tweet al lui Dan Stapleton, editor executiv de recenzii
  ...

  Updated 11-10-2017 at 03:41 PM by -WickedSick-

  Categories
  Gaming
 3. Ghost Recon: Wildlands  Acum că modul de PvP al lui Wildlands se apropie, Ubisoft a anunțat că Ghost Recon: Wildlands va putea fi jucat gratuit īn această săptămānă pentru o perioadă limitată de timp. Separat de perioada de īncercare pe care o are deja jocul, acest weekend gratuit este disponibil pentru toate platformele, dānd șansa posesorilor de PS4, Xbox One și PC să pună de un test acestui joc.
  ...

  Updated 11-10-2017 at 03:41 PM by -WickedSick-

  Categories
  Gaming
 4. Star Control 2  Jocul se numește Ghosts of the Precursors și va continua direct povestea lui Star Control 2 The Ur-Quan Masters, cu tot ceea ce avea acel joc de oferit. Poveste, personaje, intrigă, dramă, umor, inteligență, patos, ficțiune, spirit și calitate. Veți avea ocazia să īl revedeți pānă și pe Fwiffo, deși sunt tare curios cum vor explica faptul că n-a explodat īn literalmente
  ...
  Categories
  Gaming
 5. Star Wars Empire at War renaște!  O surpriză neașteptată a sosit săptămāna trecută. Poate că este puțin cam tārziu, din moment ce promoția atașată văd că a expirat, dar dacă nu ați aflat pānă acum, Start Wars Empire at War are iarăși un mod de multiplayer.

  Pentru cei care nu mai țin minte, Empire at War este ultimul joc Star Wars bun al cărui nume nu īncepe cu
  ...
  Categories
  Gaming
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Partners
Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage