KGB Hosting
Freak WebHosting
View RSS Feed

~JoK3r ~

Ebony Spire 2: Godless a fost anunțat

Rate this Entry

Studioul romnesc de jocuri Bearded Giant Games a dezvăluit zilele trecute, la evenimentul Clujtronic, un nou titlu. Ebony Spire 2: Godless este o continuare a dungeon crawler-ului de acum doi ani de zile, Heresy, ce ia o formă oarecum diferită.

n loc să fie un RPG pe ture, la care cotrobăi printr-un turn plin de creaturi ce aruncă n tine cu lucruri, vei explora acum lumea din afara acelui turn. O lume mare, ntinsă și destul de frumoasă, redată folosind grafică 3D ceva mai modernă, dar tot cu o stilizare retro și făcut să funcționeze pe un Intel HD4000. De ce? Pentru că pe asta este construit.

n Ebony Spire 2: Godless veți ncerca să refaceți ordine n lumea ce a fost zguduită de omorrea unei anume zeități la finalul jocului trecut. Ca structură a rămas oarecum tot un rogue-like, permițndu-vă să alegeți un soi de origine pentru personaj, ce va influența statisticile sale inițiale și echipamentul, urmnd ca apoi să vă faceți de cap prin lume.

Aveți lupte corp la corp n timp real, aveți dueluri de magie, și mai aveți o grămadă de cărți de citit. De asemenea, fiind gndit n stilul Daggerfall-Morrowind, va trebui să fiți atenți la ce vi se spune despre ce se află unde, pentru că nu veți avea o săgeată pe ecran care să vă arate unde trebuie să mergeți.

Ebony Spire 2: Godless va fi disponibil peste cteva luni. Nu este ncă definitivată lansarea, ar putea fi anul acesta, sau la nceputul anului viitor.
0 Thanks, 0 Like, 0 Dislike
Categories
Gaming

Comments


Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage