KGB Hosting
Freak WebHosting
View RSS Feed

LiOn.

Google ți spune cnd ți sunt sparte parolele

Rate this Entry

Dacă folosiți Chrome, probabil ați sesizat opțiunea de a lăsa browser-ul să păstreze ntr-un locșor sigur parolele pe care le introduceți pe diverse site-uri. Acele parole sunt gestionate de o componentă a contului dumneavoastră de Google, iar de acum nainte veți fi informat cnd una dintre ele este spartă.

Componenta de management a parolelor include acum Password Checkup ca standard, ceva ce pnă acum era o extensie opțională de Chrome. Nouă funcție va verifica n mod constant dacă informații despre parolele voastre au răsărit cumva n vreun leak sau o breșă.

Atunci cnd o problem este detectată, veți fi gidat automat către site-ul unde ați folosit acea parolă pentru a o putea schimba, așa că nu trebuie să stați să vă amintiți cnd, cum, unde sau dacă ați mai folosit acea parolă. Veți mai fi informați dacă ați refolosit cumva vreo parolă (ceva ce știu că este convenabil, dar nu este recomandat) sau dacă vreuna din parole este prea ușor de ghicit/spart.

Desigur, pentru ca această componentă să funcționeze cum trebuie, va trebui să folosiți managerul de parole din Chrome. Google promite că vor fi n siguranță acolo, folosind tot soiul de măsuri de criptare și de hashing pentru a se asigura că nu va avea nimeni acces la ele, n afara voastră șiacum, depinde dacă aveți o minte conspirativă și ați fost atenți la tot ce s-a ntmplat n domeniul tehnologic n SUA din 2013 și pnă n prezent.
0 Thanks, 0 Like, 0 Dislike
Categories
Internet

Comments


Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage