KGB Hosting Freak WebHosting
View RSS Feed

-WickedSick-

Ghost Recon: Wildlands

Rate this Entry


Acum că modul de PvP al lui Wildlands se apropie, Ubisoft a anunțat că Ghost Recon: Wildlands va putea fi jucat gratuit īn această săptămānă pentru o perioadă limitată de timp. Separat de perioada de īncercare pe care o are deja jocul, acest weekend gratuit este disponibil pentru toate platformele, dānd șansa posesorilor de PS4, Xbox One și PC să pună de un test acestui joc.

Īncepānd cu ziua de joi, Ubisoft va oferi acces gratuit pentru toate platformele. Va putea fi jucat pānă duminică, și va include și modul dedicat de PvP menționat anterior, Ghost War. Ubisoft nu a precizat, dar foarte probabil nu veți putea testa DLC-ul deja existent pentru joc. Puteți totuși să beneficiați de o gamă largă de update-uri gratuite pe care le-a primit jocul de cānd s-a lansat și pānă īn prezent.

Īn aceeași perioadă īn care se desfășoară și evenimentul cu weekend-ul gratuit, Ubisoft oferă și o reducere de preț de 50% pentru toate versiunile lui Wildlands. Prețul redus al jocului va fi de 30 euro. Progresul din perioada de test va fi salvat și va putea fi continuat īn varianta completă a jocului, īn caz că vă decideți să-l cumpărați. Pentru utilizatorii de PC jocul poate fi deja descărcat de pe acum prin intermediul Uplay, deși nu veți avea acces la el pānă joi.

Sursa: https://zonait.tv/ghost-recon-wildla...ekend-gratuit/ .
0 Thanks, 0 Like, 0 Dislike

Updated 11-10-2017 at 03:41 PM by -WickedSick-

Categories
Gaming

Comments


Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage