KGB Hosting Freak WebHosting
View RSS Feed

-WickedSick-

Star Control 2

Rate this Entry


Jocul se numește Ghosts of the Precursors și va continua direct povestea lui Star Control 2 The Ur-Quan Masters, cu tot ceea ce avea acel joc de oferit. Poveste, personaje, intrigă, dramă, umor, inteligență, patos, ficțiune, spirit și calitate. Veți avea ocazia să îl revedeți până și pe Fwiffo, deși sunt tare curios cum vor explica faptul că n-a explodat în literalmente prima luptă după ce l-ai recrutat.

Jocul este abia la începutul existenței sale, așa că va mai trece mult și bine până ce va fi gata. Studioul care se ocupă de producția sa foarte probabil este Toys for Bob, unde Paul și Fred au făcut primele două Star Control, iar apoi au făcut câteva miliarde de dolari pentru Activision cu seria Skylanders.

Jocul nu va afecta Star Control Origins, a cărui dezvoltare are loc la Stardock și există în propriul univers, separat de cel clasic. Practic este un multivers, așa că se pot mula destul de bine unul cu altul.

În cazul în care nu știți despre ce este vorba, tare vă încurajez să descărcați The Ur-Quan Masters, este gratuit. Este un joc excepțional despre o navă ce încearcă să salveze o galaxie minunat realizată de sub dominarea unei rase extraterestre numită Ur-Quan. La suprafață sună generic și neinspirat, dar profunzimea sa, detaliul poveștii, complexitatea raselor, sunt lucruri egalate pe alocuri doar de ceva ca Sid Meier’s Alpha Centauri.

Sursa: https://zonait.tv/star-control-2-pri...nuare-directa/ .
0 Thanks, 0 Like, 0 Dislike
Categories
Gaming

Comments


Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage