KGB Hosting
Freak WebHosting
View RSS Feed

~Life~

Când va fi lansat Fortnite pe Android

Rate this Entry


Când va fi lansat Fortnite pe Android

Conform oficialilor companiei producătoare, lansarea Fortnite Battle Royale pentru Android va dura cel puțin o lună, dacă nu mai mult. În ciuda popularității mari de care se bucură, nimeni nu pare să se grăbească pentru cea mai importantă platformă mobilă din lume. Sau cel puțin asta ai putea crede, dacă nu știi cum funcționează dezvoltarea de aplicații.

Oficiali Epic Games susțin că lansarea Fortnite întârzie, pentru că sunt o mulțime de dispozitive Android pe care ei vor să lanseze. „Vrem să ne asigurăm că toți jucătorii de Android vor avea parte de-o experiență foarte bună, astfel că alocăm tot timpul necesar pentru a reuși asta”, au explicat oficial.

Fortnite este un joc de aventură – survival într-o lume în care are loc o invazie zombie. Fortnite este disponibil gratuit pe Windows, în Store, PS4 sau Xbox One. Pentru experiența completă, în echipă, trebuie cumpărat un BattlePass. Jocul are succes pentru că îmbină elemente din Minecraft și Left 4 Dead, iar principalul său rival este acum PUBG, care tocmai s-a lansat pe Android și iOS.

Grafica Fortnite pentru iOS este foarte lăudată, cele mai multe review-uri fiind pozitive. Jocurile au fost testate pe iPhone X, pe iPad Pro, dar probabil că va funcționa bine și pe celelalte telefoane și dispozitive Apple. De-asta au terminat rapid varianta pentru iOS 11, pentru că sunt puține terminale pe care trebuia testată.

Sursa Informatii : https://playtech-ro.cdn.ampproject.o...oid-telefon%2F
0 Thanks, 1 Like, 0 Dislike
Like LiOn. a dat Like acetui post

Updated 31-12-2018 at 10:22 PM by ~Life~

Categories
Gaming

Comments


Humble Monthly Bundle
Voucher PC-Garage