NUME: aDique
DURATA : definitiva
MOTIV: Pai vad ca nu sunt bun de nimic iar un admin care nu e bun de nimic nu are rost sa fie asa ceva.
MENTIUNI:-
NUME: aDique
DURATA : definitiva
MOTIV: Pai vad ca nu sunt bun de nimic iar un admin care nu e bun de nimic nu are rost sa fie asa ceva.
MENTIUNI:-
MAN ia-o mai usor .
Ce s-a intamplat? Spune-mi pe mess sau You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account! sau orice .
SI NU PLECI NICAIERI .![]()
Vedem cum Rezolvam treaba .
Pai cum fac ceva gresit pac sunt luat la rost, eu care am grija de sv. toata ziua , bye
Viața ar fi mai bună dacă ar avea respawn !
Nu mai conteaza asta, cerere e facuta nu o ignorati....
Decizia e a ta , oricum week-end-ul asta fac curat la admini si cine nu e activ pe sv & forum remove fara nicio discutie ...la tn m-am uitat de mult am vazut ca esti activ dar nu stiu cine te-a luat peste picior?
adique.... inainte nu vroiai sa ai admin ai avut pe 2 nickuri admin Kirito si numai stiu care
avand in vedere ce ai facut ieri..... n-am zis ca esti un admin bun de nimic in fine; Sper sa ramai..
Decizia e a ta
[SIGPIC][SIGPIC]Too fast to live,too young to die
Proud to be a Dragon
Alone in the darkness.
It’s so cold and crazy.
And everybody’s heartless.
Got no one to save me.
But **** it, imma be all right.
Wake up and rise.
Baby, I’m the one
to light it upPost Thanks / Like - 0 Thanks, 1 Like, 0 DislikeMihai07 a dat Like acetui post
Deci , imi dati remove ?, e deja 1 sap de cand am facut cererea....
Last edited by Rappa; 26-05-2014 at 08:15 PM.
Acum ti-am scos adminu![]()