Nu mai sint pro. Pa aligatorul, esti deja penibil. mzq o sa vreau sa am o discutie cu tine daca intr-adevar tu i-ai sugerat sa faca cerere.
Nu mai sint pro. Pa aligatorul, esti deja penibil. mzq o sa vreau sa am o discutie cu tine daca intr-adevar tu i-ai sugerat sa faca cerere.
Am gandirea abila ce depaseste complexitatea aritmeticii in virgula mobila!!!
io zic totusi sa nu fim pupincuristi cum apare :o pasarica" cum gata ii acordam privilegii dupa 3 fraguri facute in comunitate! plus ca prea repede a venit vorba de iertare!
concluzia?" mai mergeti si pe la curve din cand in cand!"
Mors Certa....Hora incerta
Originally Posted by IRB | Walles You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Ce s-a aprins carnat, i s-a apretat parul de pe piept![]()
Last edited by Rapid1923; 05-06-2012 at 06:44 PM.
Originally Posted by el gordo You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Daca tu o consideri pe una de 13 ani "pasarica"...oau! Lasand la o parte asta, vulturul de Rapid s-a bunghit ca e acel schiulestean perseverent care are 20 de conturi.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Amen!
mzq tu nu citesti discutiile?Originally Posted by rock You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
iulia aka aligatorul travestitu`, o sa primesti drepturi pe serverul asta cand o face plopul pere si rachita micsunele, de la Ispirescu citire!
Topic closed!