PUBG a venit de nicăieri pentru a fi unul dintre cele mai mari jocuri din lume!PUBG Corp. a lansat o nouă pictogramă care scoate n evidență cteva numere uluitoare din perioada de acces timpuriu de anul trecut a terenurilor de luptă ale jucătorului BattleGrounds.
Una dintre cele mai uimitoare statistici este că timpul total de joc n timpul accesului timpuriu a ajuns la peste 2,7 miliarde de ore - o mulțime de aterizări, jafuri și mpușcături.
Conform rezultatelor, se pare ca 13,4 milioane de jucători au fost uciși de arma trucului; asta nseamnă că cineva a murit la fiecare două secunde.
Numărul maxim de jucători de peste trei milioane a fost bine documentat - dar au mai fost și peste un milion de fluxuri ale jocului, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat titlu pe Twitch n tot anul 2017.

You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!