PUBG Corp a dezvăluit un plan de parcurs pentru ca jucatorii de Battlegrounds să știe la ce să se aștepte anul acesta.
Brendan "JucătorUnknown" Greene a retras în sfârșit cortina cu privire la ceea ce se poate aștepta pentru Battlegrounds în acest an și există multe lucruri pozitive pentru ca jucătorii să fie încântați.
Totul este o muncă în desfășurare, însă au fost oferite câteva specificații.
Primul și cel mai interesant lucru nou este confirmarea unei noi hărți a insulei de patru kilometri, precum și a unei noi hărți cu opt kilometri. Harta cu patru km este jumătate din dimensiunea Erangel și Miramar, deci designul mult mai mic ar trebui să ofere o experiență mult mai intensă și mai rapidă, potrivit PUBG Corp.
Harta va oferi o densitate mai mare a jucătorilor și meciuri mai scurte.Așa cum este de așteptat, vehicule noi și arme sunt, de asemenea, în fabrică, iar blogul a probează o nouă armă de 7.62 care va veni "în curând" pe serverul de testare.
Alte îmbunătățiri diverse includ Realizări, o listă de prieteni în joc și chat vocal din echipă în meniul principal.
PUBG Corp., de asemenea, dorește să testeze penetrarea glonțului și a vehiculului, precum și să revizuiască întregul sistem de animație atât pentru persoana terță cât și pentru prima persoană.
Stabilitatea, optimizarea și securitatea sunt încă de o importanță vitală pentru PUBG Corp, lupta împotriva trișorilor și a hackerilor continuă să se deruleze în fiecare zi.
Pe de altă parte, PUBG Corp intenționează să mărească detaliile sunetelor vehiculului în prima jumătate a anului 2018, precum și să schimbe sunetul pe care îl produce jucătorul în timp ce se mișcă, astfel încât acesta să corespundă echipamentului purtător al jucătorului.
În cele din urmă, Greene a spus că echipa va introduce Portalul pentru dezvoltatori PUBG, care va oferi acces la API-ul jocului pentru a "sprijini dezvoltatorii din comunitate prin furnizarea de date despre jucător și meciuri în ceea ce privește performanța jocului".