Originally Posted by
wGod|Toxic
You have to register to be able to see this link. Register HERE!
If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
1. Marea problemă ar fi implicarea membrilor, nu neapărat toți, dar majoritatea.
Pentru acest canal de youtube s a implicat KGB și alți colegi, dar destul de puțin cât să avem succes. Dacă ne am implica mai mulți, sunt sigur că vom avea succes. Nu poate o singură persoană să se ocupe de youtube, o altă persoană de facebook, boost, script, progamare etc. Pentru un video bun și de calitate avem nevoie de imaginație, materiale din diferite ipostaze, oameni care cunosc cât de cât să lucreze în programe cum e adobe affter effects sau sony vegas pro.
Toată acțiunea asta nu se poate face de pe azi pe mâine, necesită timp și răbdare. Ca începători, putem rezolva un video și într-o lună, timp avem din moment ce am frecat menta atâta timp și nu s a făcut mare lucru de la ultima propunere cu youtube.
2. Sunt deacord să se facă mai multe eventuri cu VIP, cel puțin pe Dr cred că v a avea succes, la fel si pe Fr.
Din păcate pe lângă că nu aveam și nu avem admini activi, acum nu avem nici Owneri, Manageri... Nu o zic cu răutate, dar cred că suferă unele servere la capitolul asta. Este de înțeles că numai este timp suficient, dar cei care sunt le ar trebui oferită o șansă de a fi ajutați.