Ce este mai bun în viață? Să ai un joc de multiplayer, gratuit, care tot funcționează on-line pentru că nu este piratat. Cel puțin asta îmi imaginez că ar spune cei de la Funcom în acest moment, fiindcă oferă gratuit în acest week-end Conan Exiles.

Jocul poate fi descărcat de pe Steam în acest moment și vă permite să vă îl butonați după bunul plac până la începutul săptămânii viitoare. Conan Exiles nu va rămâne al vostru după ce expiră această promoție, așa că va trebui să îl cumpărați în cazul în care vreți să continuați aventura. Prin coincidență, jocul este acum disponibil la preț redus, costând doar 20 de euro în această perioadă.

În cazul în care n-ați avut până acum contact cu Conan Exiles, atunci ar fi bine să știți câteva lucruri. Pe de o parte, nu este un joc menit pentru tineret, așa că ar fi bine să îl țineți departe de copii. Pe de alta, este un joc despre crafting, construit, supraviețuire și diverse alte lucruri ce erau foarte populare până ce genul Battle Royale a decolat și a făcut lumea să uite de jocurile de acest gen. Ce e drept, Conan Exiles are și mult conținut dirijat, pe lângă această parte, așa că probabil veți avea parte de ceva peripeții chiar și dacă nu vă plac jocurile de genul acela.

Week-end-ul gratuit vine cu ocazia lansării unui nou update, așa că vor fi o sumedenie de noutăți în joc în această perioadă.

Link: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!