Tema pe care o avem este una unica si s-a muncit foarte mult la ea. Ar trebuii sa tineti cont de asta..
Plus ca au mai fost discutii pe tema asta si s-a luat hotararea de a ramane aceeasi.
You have to register to be able to see this link. Register HERE!
If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!

Nu vad rostul, Tiger a adaugat aceste rank-uri pentru a mai incuraja lumea sa posteze, pentru mine unul sunt destul de atractive.

Tutoriale utile este strict pentru tutoriale utile si erori, probleme si solutii sunt deja unite.
Daca sunt posturi cu aceeasi tema este vina celor care nu verifica inainte de a posta.

Sectiunea muzica este foarte bine facuta, sunt sectiuni care difera.
Discutii si Resurse, Tutoriale Audio, Videoclipuri Muzicale, Radio, Creatii Proprii, Download Muzica, nu au nicio treaba una cu alta.

N-are rost sa fie sterese, pot fi pastrate pentru cei care vor venii cu server/e de Samp sau Mc.

Daca imi aduc bine aminte eu am avut radio, dar facea lag si a fost scos.
Nu cred ca isi are rostul, avem Youtube si alte platforme pentru muzica, nu are rost sa incarcam forumul cu prostii.