Prezentare : Cu acest tutorial puteti invata despre cum se folosesc bindurile in cfg realizate cu ajutorul exemplelor si imaginilor de mai jos.
Continut : Pentru a cumpara o arma sau grenate...etc, nu mai trebuie sa mai tastati B1,2,3...8 sau O1,2...6, ci puteti tasta numai o tasta cu armele dorite cu ajutorul acestor binduri in cfg !
Continut : Avem acele binduri de mai jos.
Code:
You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Bindul cu tasta F1 puteti cumpara armele ak47+deagle+hegrenade cu gloante full ! (aceste arme este pentru Terroristi)
Bindul cu tasta F2 puteti cumpara armele m4a1+deagle+defuser+hegrenade cu gloante full ! (aceste arme este pentru Counter-Terroristi)
Bindul cu tasta F3 puteti cumpara armele awp+deagle+defuser cu gloante full ! (aceste arme este pentru ambelor echipe)

Instalare : Pentru a cumpara armele cu ajutorul bindurilor trebuie sa le instalati in userconfig.cfg, config.cfg sau in cfg-ul vostru personalizat (RECOMANDAT IN "userconfig.cfg")
Informatie : Va puteti personaliza armele dupa placerile dumneavoastra., Mai jos aveti imaginile cu armele si cu denumirele si codurile autobuy pentru cfg.
Imaginii :